Risutecin finansiell leasing

Risutec hjälper dig att finansiera utrustningsinvesteringar med sin partner Nordic Finance. Vi känner till entreprenörernas finansieringsbehov och erbjuder flexibla finansieringsalternativ för detta behov så att du kan fokusera på det väsentliga - att tillhandahålla innovativa tjänster till markägaren. Med flexibla leasinglösningar kan vi hjälpa ditt företag att utvidga ditt tjänsteurval. Vi hjälper dig att tillhandahålla återplantering av skog, plantor eller skogsförvaltning digitala tjänster till din kund med skräddarsydda lösningar och finansiering. Oavsett om du köper en eller flera enheter eller utökar din verksamhet med nya tjänster, skräddarsyr vi finansieringslösningen efter dina behov med hjälp av betalningssystem för att matcha dina intäkter från din verksamhet.

Fördelar med leasing

  • Uteslut balansrisker
    Finansiell leasing påverkar din balansräkning så att riskerna i samband med nedskrivningar och avskrivningar elimineras.
  • Inga aktiveringar på balansräkningen
    Enheten är inte aktiverad i din balansräkning, vilket påverkar balansens nyckeltal - detta har i sin tur en positiv effekt på t.ex. ditt företags förmåga att ta lån i framtiden.
  • Förlängning av leasing perioden
    Du kan välja att förlänga leasingperioden i slutet av kontraktet, eller så kan du lösa in maskinen till ditt företag billigt.

Så söker du finansiering

Ta kontakt

01

Ta kontakt med oss endera via formuläret eller på kontaktsidan.

val av lösningar

02

Tillsammans försäkrar vi oss om att din firma får de rätta maskinlösningarna.

Leasing erjbudande

03

Vi förmedlar ditt maskinbehov till Nordic Finance, som erbjuder leasing till ditt bolag.